Benvolguts amics i amigues de la Cafetería Bàrbar,

Esperem que estigueu tenint un dia fantàstic i estigueu a punt per a una emocionant actualització sobre el nostre estimat restaurant. Volem compartir amb vosaltres alguns canvis emocionants que han estat succeint al nostre espai durant aquest any.

Com molts de vosaltres sabeu, la nostra ubicació al carrer Barcelona ha estat un lloc de trobada i delícies culinàries durant anys. No obstant això, el 2023 ens ha portat alguns reptes inesperats. Com a part dels esforços de millora de la ciutat, el carrer Barcelona s’ha sotmès a un procés d’obres de condicionament. Tot i que aquestes obres han aportat un impuls necessari a la nostra comunitat, lamentablement han resultat en la desaparició de la nostra estimada terrassa durant aquest any.

Sí, és cert, durant tot el 2023 ens hem vist privats de gaudir de les càlides brises i de l’ambient a l’aire lliure a la nostra terrassa. Entenem que aquesta ha estat una part essencial de l’experiència de sopar al Bàrbar, i volem agrair-vos per la vostra comprensió i suport mentre enfrontàvem aquesta situació.

Terrassa Barbar

Però aquí ve la emocionant notícia: Estem compromesos a oferir-vos una experiència encara millor en el futur! Hem presentat una petició a l’ajuntament perquè l’any 2024 marqui el retorn d’una nova i millorada terrassa. Estem enfocats en crear un espai a l’aire lliure que no només sigui bell i acollidor, sinó també funcional i dissenyat pensant en la vostra comoditat.

Alguns de vosaltres podeu recordar que la nostra antiga terrassa va ser desmuntada com a part de les obres de condicionament del carrer Barcelona. Volem assegurar-vos que estem treballant en col·laboració amb l’ajuntament per garantir que aquest nou projecte de terrassa s’integri perfectament amb l’estètica renovada del carrer. Serà una veritable extensió de la nostra passió per la bona cuina, l’hospitalitat i l’ambient excepcional.

Agraïm la vostra paciència i continu suport mentre avancem en aquest emocionant nou capítol per a Cafetereia Bàrbar. Mantindrem a tothom informat sobre els avenços i els detalls a mesura que ens acostem al 2024. Mentrestant, el nostre interior segueix sent un oasi de delícies gastronòmiques que us espera amb els braços oberts.

Gràcies per ser part de la nostra família culinària. Esperem rebre-us aviat per compartir moments inoblidables i sabors exquisits!

Amb gratitud,
L’equip de Cafeteria Bàrbar